Početna   /   Novosti   /  
29.03.2023.

SVEČANO OTVARANJE SAJAMSKIH MANIFSTACIJA - 31. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, 48. SAJAM HRANE, 45. SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME ZA DOMAĆINSTVA, POSLOVNE PROSTORE I UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Na pragu ljetnje turističke sezone, koju sa velikom optimizmom očekujemo, Jadranski sajam u Budvi upriličio je tri atraktivne međunarodne sajamske mnifestacije: Sajam turizma, Sajam ishrane i Sajam namještaja.

U  pozdravnom govoru, direktor Jadranskog sajma doc.dr Rajko Bujković posebno se obratio i zahvalio na prisustvu  Nj.E. ambasadoru Republike Poljske Arturu Domhovskom, kao i trgovinskom predstavniku ambasade Republike Bugarske Dimitru Tučkovu.

„Na aktuelnim sajamskim izložbama prisutni su izlagači koji su imali potrebu da komuniciraju sa tržištem kroz sajamsku platformu. Dakle, oni izlagači koji su bili spremni da ovdje prezentuju svoje proizvode, koji su savremenog dizajna, sa povoljnim cijenama i ono što je posebno važno, tu su oni koji su spremni da ono što dogovore, realizuju i isporuče u ugovorenom roku.

Dakle, pred početak turističke sezone imamo mogućnost da se na Jadranskom sajmu upoznamo s novim proizvodima, uz izuzetno povojne uslove nabavke i isporuje proizvoda koji su nophodni i koji su u funkciji turističke sezone“ - kazao je Bujković

Direktor Bujković poželio je izlagačima uspjeh i istakao da je ovo prilika da pozovemo sve koji imaju interes u toku prirpreme sezone da obezbijede odgovarajuće proizvode da posjete Sajam i upoznaju se sa njegovom punudom.

 

Član Odbora direktora  AD „Jadranski sajam“ Husein Đoković pohvalio je napore direktora Rajka Bujkovića i apelovao na veće učešće i angažman  Vlade i lokalne samouprave:

 „I ovoga puta pozivam  Vladu Crne gore, Opštinu Budva i ukupnu privredu, da putem  ovakvih manifestacija budu prisutni, i tu sa nama“ - kazao  je Đoković i proglasio Sajam otvorenim.

Sajamske izložbe trajaće od 29. marta do 02. aprila.

 

Dobro došli!

Jadranski sajam - All Right Reserved ©