Početna   /   Kalendar 2023   /  

44. SAJAM GRAĐEVINARSTVA

Datum_od:
04-Oct-2023
Datum_do:
07-Oct-2023
Mjesto:
Hala sajma
Status:
odložen

Pozivamo Vas da uzmete učešće na

44. SAJAM GRAĐEVINARSTVA


Koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 04.10. – 7.10.2023.g.
Specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Sajam upotpunjuju i različite metode adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna djelatnost, dio Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera.

Period održavanja je planiran u skladu sa najboljim interesom industrije građevinarstva i najvećim šansama za mjerljiv uspjeh učesnika, izlagača. Na samom početku građevinske sezone, bićete vidljivi brojnim investitorima i posjetiocima iz regiona gostima. Događaj smo koncipirali tako da posjetiocima pruže kompletan uvid u najbolju ponudu građevinske industrije u regionu. Jadranski sajam preuzima ulogu i odgovornost da bude platforma za razmjenu informacija i znanja.

Biće nam zadovoljstvo da i u direktnom kontaktu odgovorimo na sva Vaša dodatna pitanja i čujemo Vaše ideje, sugestije i predloge za koje smatrate da će koristiti uspješnom nastupu Vaše kompanije.

Pozivamo Vas da budete učesnik ovog Sajma.
Vidimo se u Budvi.


S poštovanjem,
AD JADRANSKI SAJAM

Pročitajte više

Učestvujte na sajmu

Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
Jadranski sajam - All Right Reserved ©