Početna   /   Kalendar 2022   /  

43. Sajam građevinarstva

Datum_od:
05-Oct-2022
Datum_do:
08-Oct-2022
Mjesto:
Hala sajma
Status:
zatvoren

Poštovani, 

Globalna ekonomija „uči” da živi, da se odvija i raste i u okolnostima aktivne pandemije. Potražnja na globalnom nivou je premašila očekivanja i prognoze, do mjere da je izazvala zastoje u proizvodnim i logističkim lancima. Nakon gotovo potpunog prekida trgovine uslijed pandemije virusa Covid 19, ulazimo u novu eru, novi početak. 

Pravo mjesto da odgovorite novim potrebama i željama kupaca u Crnoj Gori i regionu, predstavite Vašu ponudu i mogućnosti, i ubijedite ih da je upravo Vaša kompanija na koju se mogu osloniti je 43. Sajam građevinarstva,  koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 05. do 08. oktobra 2022. godine.

Period održavanja je planiran u skladu sa najboljim interesom industrije koja je tema ovog sajma . Na samom kraju turističke sezone, bićete vidljivi brojnim potencijalnim investitorima iz Crne Gore, kao i brojnim gostima, turistima i biznismenima koji u tom periodu borave u Budvi.   

Pozivamo Vas da budete učesnik ovog sajma. Biće nam zadovoljstvo da u direktnom razgovoru odgovorimo na sva dodatna pitanja i saslušamo  Vaše ideje, sugestije i predloge za koje smatrate da će koristiti uspješnom nastupu Vaše kompanije.

Za novi početak se vidimo na Jadranskom sajmu!

Pročitajte više

Učestvujte na sajmu

Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
Retrospektiva sajma
Jadranski sajam - All Right Reserved ©